På Shotluckan tycker vi att livet är en fest! Vi är unika inom restaurangbranschen genom att vårt koncept bygger på show, spektakel och gästinteraktion. Vi växer explosionsartat, 2023 öppnade vi vår tionde bar och vårt mål är att ha 30 enheter 2030, vilket betyder att vi behöver bygga en stark organisation av folk som kan annat än att hälla upp sprit. Vi är mitt uppe i resan från ett ägardrivet startup till att bli en nationell aktör. Som trainee på Shotluckan är steget till en ledande befattning inom företaget kort. Vi kommer att utöka vår centrala organisation med en till två chefstjänster eller andra kvalificerade tjänster per år. En del av vår företagsfilosofi är att personer på ledande befattningar blir delägare i de bolag där de är verksamma. Första steget mot ledande positioner och delägarskap är en traineetjänst.

Som trainee kommer du att få en unik möjlighet att lära dig av våra erfarna ledare och vara en del av vår framgångsresa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att stödja VD i strategisk planering och genomförande av verksamheten. Du kommer att få insikt i företagets dagliga drift och vara involverad i olika projekt och initiativ. Genom att vara en del av vårt team kommer du att få en omfattande förståelse för såväl restaurangbranschen som företagande och entreprenörskap i stort. Du kommer utveckla värdefulla kunskaper och färdigheter inom bland annat strategi, förhandling, sälj, administration, företagsledning och problemlösning som kan appliceras i alla branscher. Du kommer få lära dig hur vi dubblat vår omsättning på ett par år och vara med när vi dubblar den en gång till med allt vad det innebär i företagsutveckling och ledarskap.

Traineeprogrammet utgår från vårt huvudkontor i Stockholm men ungefär 25% av arbetstiden kommer att genomföras på våra verksamheter runt om i Sverige och Köpenhamn. Tjänsten är heltid. 

Programmet varar ett år. De första sex månaderna är generella och under de avslutande sex månaderna inriktas programmet mer specifikt utefter dina personliga förutsättningar och inriktas mot exempelvis Ekonomi, HR, Administration eller Marknadsföring så att du efter traineeprogrammet ska vara redo att ta en ledande position inom något av dessa områden, antingen inom Shotluckan eller på något annat expansivt företag. Vi tror på att investera i våra medarbetare och vi är angelägna om att se dig lyckas.

Vem är du?

För att lyckas som trainee hos oss är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Kanske har du testat eget företagande redan eller så har du planer på att starta eget i framtiden och vill lära dig allt om hur det är att driva bolag Till traineeprogrammet söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat studier på universitetsnivå, högskolenivå eller yrkeshögskola med inriktning på ekonomi, marknadsföring, HR, Service Management eller närliggande utbildningsområden. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Stockholmsregionen.

Startdatum: 1 september 2023. Vi tycker dock att personen är viktigare än kalendern och kan anpassa startdatumet för att matcha rätt kandidat, ända fram till januari 2024. Önskar du annat startdatum än 1 september 2023 så ange det i ansökan.

Ansök senast 30 juli genom att skicka CV och personligt brev till niklas@shotluckan.se, skriv “Ansökan Trainee” i ämnesraden. Frågor om programmet skickas till niklas@shotluckan.se med ämnesraden “Fråga Ansökan Trainee”.