Prisförslag

  • Företagspaket – passar för teambuilding, after work och i samband med konferens.
    – Från 695 kr/person

  • Kompispaket – passar för svensexor, möhippor, födelsedagar och kompisgäng.
    – Från 495 kr/person

Workshop

Personalfesten, möhippan, teambuildingen… Oavsett tillställning finns det bara en upplevelse som slår dem alla: nämligen en Shot-Workshop! Vill du lära dig att servera goda shots på ett lite annorlunda sätt samtidigt som du hänger med din vänner och har en oförglömlig dag/kväll?
Då har du hittat rätt!

Detta ingår:

  • Välkomstdrink
  • Teoretiskt – Här tar vi er på en resa i Shotluckans värld där vi går igenom alla komponenter som krävs för att skapa den perfekta shoten. Rätt smakkombinationer, coola tillvägagångssätt, snyggt utseende och underhållning är bara några saker ni kommer få lära er under resans gång.  Givetvis tillkommer ett och annat smakprov!
  • Praktiskt – Efter introduktionen att det dags att själva bekänna färg! Ni delas då in i lag och tillsammans med era lagkamrater och en assisterande bartender är det dags att skapa den perfekta shoten!
  • Dryck under workshopen

Vi följer de restriktioner som finns på grund av Corona. Varje lag på fyra personer hanteras som ett eget sällskap och sitter avskilt från övriga sällskap. 

Workshopen görs med alkohol eller utan alkohol. Det kan vara uppdelat så att vissa dricker alkohol och andra alkoholfritt, och man kan även gå över till alkoholfritt under kvällens lopp. Alla shots på Shotluckan finns som alkoholfria.

Workshopen tar 2-3 timmar och kan bokas alla tider utanför Shotluckans ordinarie öppettider. Alla workshops måste avslutas senast 20.00 under nuvarande restriktioner. Därefter kan man stanna kvar och dricka upp sina skapelser fram till 20.30.

Intresserade? Hör av er till oss!