För krögare/nattklubbar

Genom åren har vi på Shotluckan samarbetat med ett antal restauranger, barer & nattklubbar, både stora och små, och med olika inriktningar. Tror du att vårt koncept hade fungerat på din krog? Tveka inte att höra av dig!

För företag

Behöver företagsfesten livas upp lite? Känns karaoke och slipsen-på-huvudet-dansen lite gjort? Vi löser ståhejet åt er! Oavsett om det är kick-off, releaseparty, julfest eller invigning av nya kopiatorn hjälper vi gärna till. Vi är flexibla och lösningsorienterade när det kommer till ungefär allt. Hör av er till oss så löser vi nåt kul!

För privatpersoner

Bröllop, födelsedag, svensexa/möhippa eller annat spektakel på gång? Låt oss komma till dig och förgylla festen. Vi löser allt från bardisk till bartenders, och är öppna för egna önskemål och specialare när det kommer till det mesta. Hör av dig till oss så kan vi snacka mer!

På A House hölls personalfesten för Stureplansgruppen, och när Sveriges största koncern inom nöjesbranschen håller låda är bara den bästa underhållningen bra nog, så de bjöd in oss och Teddybears.

LIfe event, stockholm

På denna legendariska instutition har vi gjort gästspel vid upprepade tillfällen, såväl när nattklubben varit bokad för privata sällskap som vid ordinarie nattklubbskvällar.

Pepes Bodega, Båstad

Sommaren 2015 samarbetade vi med Strandbaden under Falsterbo Horse Show. Strandbaden hade över 10 000 unika gäster under evenemanget och förutom att det blev en fest vi sent kommer glömma var marknadsföringen guld värd. Här hade vi besökare från hela Sverige!

Strandbaden, falsterbo

Vi gästade ett exklusivt event för Daniel Wellington där Villa Soludden på Värmdö för en kväll byggts om till ett “experience party”. Där trivdes vi som fisken i vattnet – upplevelser är lite av vår grej!

Hoss Agency, Stockholm

På Hallands Nation arrangerade vi tillsammans en temakväll i
tv-serien Breaking Bads anda. Vi sålde slut biljetterna och hade
över 600 gäster på evenemanget vilket blev mycket uppskattat!

Hallands Nation, Lund

Vi styrde upp en baren under Livräddarnas personalfest samt tog fram shoten Livboj
som symboliserar deras livsviktiga arbete.

Livräddarna, Tylösand

Morfars Nattklubb är vår äldsta och mest långtgående samarbetspartner. Här har vi sedan 2013 haft en fast bar, från början inne på klubben och sedan 2016 i egen lokal vägg-i-vägg med genväg rätt in till nattklubben!

Morfars nattklubb, Halmstad

Till releasefesten för spelet Tom Clancy’s The Division byggde vi upp en eventbar och komponerade shoten The Divison som serverades till de över 1000 gästerna.

Massive Entertainment och PS Communication, Malmö

Under studentveckorna i Åre 2019 gästade vi ett par krogarna i byn och levererade specialshots såsom Gul Snö till 1000 glada studenter!

Country Club och Broken, åre

Vi gästade konceptet Blackbox x AW som var så långt från ljummen burköl i fikarummet man kan komma – en storslagen fest med livemusik, akrobater och självklart en shotbar i världsklass!

Kasai in the Sky, Malmö