För krögare/nattklubbar

Genom åren har vi på Shotluckan samarbetat med ett antal restauranger, barer & nattklubbar, både stora och små, och med olika inriktningar. Tror du att vårt koncept hade fungerat på din krog? Tveka inte att höra av dig!

För företag

Behöver företagsfesten livas upp lite? Känns karaoke och slipsen-på-huvudet-dansen lite gjort? Vi löser ståhejet åt er! Oavsett om det är kick-off, releaseparty, julfest eller invigning av nya kopiatorn hjälper vi gärna till. Vi är flexibla och lösningsorienterade när det kommer till ungefär allt. Hör av er till oss så löser vi nåt kul!

För privatpersoner

Bröllop, födelsedag, svensexa/möhippa eller annat spektakel på gång? Låt oss komma till dig och förgylla festen. Vi löser allt från bardisk till bartenders, och är öppna för egna önskemål och specialare när det kommer till det mesta. Självklart kan ni också boka en av våra lokaler och hålla festen här. Hör av dig till oss så kan vi snacka mer!

Uppbyggnad av temporär bar och framtagande av barkoncept och shotmeny i samband med temakvällar på nattklubben. Vi var med på bröllop, möhippor, svensexor och privata fester. Vissa av dem var lite lugnare där vi satte kvalité i fokus till mer vilda kvällar där vi fokus låg på show i form av sång, utmaningar och lekar.

Gisleparken, Gisslaved

Gästspel vid upprepade tillfällen, såväl när nattklubben varit bokad för privata sällskap som vid ordinarie nattklubbskvällar.

Pepes Bodega, Båstad

Sommaren 2015 samarbetade vi med Strandbaden under veckan. Restaurangen hade över 10 000 unika gäster och förutom att det blev en fest vi sent kommer glömma var marknadsföringen guld värd. Här var folk från hela Sverige på besök!

Falsterbo Horse show

Flertalet genomförda gig. Många temakvällar med över 1000 besökare per kväll. Oförglömliga upplevelser.

Halmstad Högskola

På Hallands Nation arrangerade vi tillsammans en temakväll i tvserien Breaking Bad’s anda. Vi sålde slut biljetterna och hade över sexhundra gäster på evenemanget, vilket blev mycket uppskattat.

Hallands Nation, Lund

Arbete under personalfest samt framtagande av shoten Livboj som symboliserar livräddarnas livsviktiga arbete.

Livräddarna, Tylösand

Framtagande av barkoncept och specialkomponerad meny. Bemanning av en bar tre kvällar i veckan under vinterhalvåret och två barer fem kvällar i veckan under sommarhalvåret.

Morfars nattklubb, Halmstad

Deltagande och uppträdande på releasefesten för spelet Tom Clancy’s The Division. Framtagande av shoten The Division som representerar spelet.

Massive Entertainment och PS Communication, Malmö

Shotluckan var samarbetspartner till uppsättningen av spexet Sigmund Freud, samt tog fram shoten Freudian sip som serverades under spexperioden.

Toddyspexet, Lunds universitet.

Uppbyggnad av temporär bar och framtagande av barkoncept och shotmeny i samband med temakvällar på nattklubben. Bröllop, möhippor, svensexor och privata fester. Vissa av dem lite lugnare där vi satte kvalité i fokus till mer vildare kvällar där vi fokuserade mer på show i form av sång, utmaningar och lekar.

Gisleparken, Gisslaved