BOKA SHOTLUCKAN LINKÖPING

Har du någon gång stått på Shotluckan och drömt om att ha hela stället för dig själv? Bartenders som har din fulla uppmärksamhet och ingen annan att trängas med än dina närmaste? Inga problem, det är bara att höra av dig till oss. Notera att vi i regel bara tar emot abonneringar av vår lokal utanför våra ordinarie öppettider.

Föredrar du att träffa nya människor men vill säkra ett bord och fortfarande få den där lilla extra servicen? Då kan du boka shotbord hos oss. Se paket nedan.

PAKET VID BORDSBOKNING

2-4 personer. Kostnad: 1495kr
Detta ingår: 4x Shot 55kr, 4x Shot 65kr, 4x Shot 75kr, 2x Kannor Heineken (120cl) & 1x Flaska Mousserande

5-8 personer. Kostnad: 2995kr
Detta ingår: 8x Shot 55kr, 8x Shot 65kr, 8x Shot 75kr, 4x Kannor Heineken (120cl), 2x Flaskor Mousserande

För bokning av större sällskap än nedanstående paket, alkoholfritt paket eller paket inkluderat mat vänligen ange detta i formuläret så återkommer vi med kostnadsförslag

OBS! Vi kommer att komponera en magiskt shotmeny för er, signaturer och bubblare blandas i en härlig mix. Skulle ni mot förmodan inte lita på vårat omdöme eller har shots ni drömt om länge? Då kan ni specificera de i ”Meddelande” fältet, så fixar vi det!
Ni har tillgång till ert bord under 2 h från bestämd ankomsttid. Bokning är endast giltig då den blivit bekräftad av oss via mail.

8 + 6 =