BOKA SHOTLUCKAN LUND

Har du någon gång stått på Shotluckan och drömt om att ha hela stället för dig själv? Bartenders som har din fulla uppmärksamhet och ingen annan att trängas med än dina närmaste? Inga problem, det är bara att höra av dig till oss! Notera att vi i regel bara tar emot abonneringar av vår lokal utanför våra ordinarie öppettider.

Föredrar du att träffa nya människor men vill säkra ett bord och fortfarande få den där lilla extra servicen? Då kan du boka shotbord hos oss! Se våra paket nedan:

PAKET VID BORDSBOKNING

2-4 personer: 1495 kr
Detta ingår: 4 shots à 55 kr, 4 shots à 65 kr, 4 shots à 75 kr, 2 kannor Heineken (120 cl) & 1 flaska mousserande.

5-8 personer: 2995 kr
Detta ingår: 8 shots à 55 kr, 8 shots à 65 kr, 8 shots à 75 kr, 4 kannor Heineken (120 cl) & 2 flaskor mousserande.

För bokning av paket för sällskap större än 8 personer, alkoholfritt paket eller paket med mat inkluderat, vänligen ange era detta i meddelande-fältet i formuläret så återkommer vi med kostnadsförslag!

OBS! Vi kommer att komponera en magisk shotmeny till er där signaturshots och bubblare blandas i en härlig mix. Skulle ni mot förmodan inte lita på vårt omdöme eller har specifika shots ni drömt om länge så kan vi fixa det, bara specificera detta i meddelande-fältet!

Vi håller ert bord i 10 minuter efter avsatt tid, har ni inte dykt upp innan dess kommer vi släppa det till andra gäster. Ni har tillgång till ert bord under 2 h från utsatt tid. Bokning är endast giltig då den blivit bekräftad av oss via mail.

 

 

11 + 13 =