BOKA SHOTLUCKAN STOCKHOLM

Har du någon gång stått på Shotluckan och drömt om att ha hela stället för dig själv? Bartenders som har din fulla uppmärksamhet och ingen annan att trängas med än dina närmaste? Inga problem, det är bara att höra av dig till oss! Notera att vi i regel bara tar emot abonneringar av vår lokal utanför våra ordinarie öppettider.

BOKA BORD

Föredrar du att träffa nya människor men vill säkra ett bord och fortfarande få den där lilla extra servicen? Då kan du boka shotbord hos oss!

Paketet kostar 595kr per person. Man behöver vara minst 2 personer för att kunna boka. Alkoholfritt paket kostar 295kr per person. I paketet ingår 6 av våra bästa shots samt 2 öl/vin/cider. Man betalar ingen avgift för bordsbokningen utan får dryck för hela värdet av sin kostnad.

Har ni några allergier eller har specifika shots ni drömt om länge så kan vi fixa det, bara specificera detta i meddelande-fältet! Vi håller ert bord i 10 minuter efter avsatt tid, har ni inte dykt upp innan dess kommer vi släppa det till andra gäster. Ni har tillgång till ert bord under 90 minuter från utsatt tid. Bokning är endast giltig då den blivit bekräftad av oss via mail.

Önskas paket med mat inkluderat, vänligen ange era detta i meddelande-fältet i formuläret så återkommer vi med kostnadsförslag!

 

 

 

 

 

 

5 + 12 =