BOKA BORD

Önskar ni boka bord hos oss för att äta går det självklart bra även utan tillval av dryckespaket.
För övriga bokningar gäller informationen nedan:

Låt oss guida ert sällskap genom vår meny!
Ni blir serverade våra bästa shots vid bordet i lagom takt under kvällens lopp. Resan tar er från farmors kök till kemilabbet med flera andra stopp längs vägen. Ett fantastiskt sätt att uppleva
Shotluckan och våra olika shots helt enkelt! Bordsbokning går ej att göra utan dryckespaket (undantaget om ni vill komma och käka hos oss).

Det mesta av det bästa:
7 shots och 2 öl/vin/cider ingår
Pris: 595 kr, alkoholfritt: 295 kr

Lite mindre av det bästa:
4 shots och 2 öl/vin/cider ingår
Pris: 395 kr, alkoholfritt: 195 kr

Pris som anges avser per person.

Shotsen som serveras i paketen varierar från kväll till kväll. Meddela oss vid bokning om det finns speciella önskemål: om ni vill också vill lägga till mat i paketet, om vilka shots som serveras eller allergier i sällskapet. Ni har tillgång till ert reserverade bord under 90 (Det mesta av det bästa) respektive 60 (Lite mindre av det bästa) minuter från utsatt ankomsttid.
P.S. Finns det ingen som bokat bordet efter er får ni självklart sitta kvar längre än så!

ABONNERA

Har du någon gång stått på Shotluckan och drömt om att ha hela stället för dig själv? Bartenders som har din fulla uppmärksamhet och ingen annan att trängas med än dina närmaste? Inga problem, det är bara att höra av dig till oss! Notera att vi i regel bara tar emot abonneringar av vår lokal utanför våra ordinarie öppettider.

2 + 15 =

Det går också bra att skicka din bokningsförfrågan direkt till sundsvall@shotluckan.se!